Arviointityökalut

Vipuvoimaa EU:lta -logo
Euroopan unioni -logo

Yhteistyön tilan arviointityökalu

Yhteistyön itsearviointyökalun tarkoituksena on mahdollistaa lukioille ja korkeakouluille yhteistyön tilan itsearviointi. Työkalu tarjoaa myös ideoita, joiden pohjalta sen käyttäjä voi kehittää yhteistyötä. Työkalu sisältää kysymyksiä ja vastausvaihtoehtoja, joiden perusteella se tuottaa palautteen ja kehitysideoita. Työkalun käyttäjien tietoja tai palautetta ei tallenneta paikalliselle tietokoneelle tai palvelimelle. Online-toteutuksen lisäksi arviointityökalusta on työstetty myös PDF-versio, jonka voi tulostaa, täyttää ja laskea pisteet manuaalisesti. Tässä muodossa työkalua voi hyödyntää monipuolisesti esimerkiksi jakamalla sitä lukioille ja korkeakouluille henkilökunnan käytettäväksi.

Lukioille tarkoitettu online-arviointityökalu löytyy täältä ja tulostettava PDF-versio täältä.
Korkeakouluille tarkoitettu online-arviointityökalu löytyy täältä ja tulostettava PDF-versio täältä.

Tulostettava versio latautuu Zip-muodossa. Tarvittaessa Zip-paketin purkuun tarkoitetun ohjelman voi ladata täältä. Kysymys- ja pisteytystiedostot ovat PDF-muotoisia. Tarvittaessa PDF-tiedoston avaamiseen tarkoitetun tiedoston voi ladata täältä.

Arviointityökalua voivat käyttää kaikki lukioissa ja korkeakouluissa työskentelevät – se siis sopii myös IT-aineiden ulkopuolisille opettajille ja opinto-ohjaajille.